Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Groningen

Happietaria Groningen gaat open! Helaas nog zonder gasten in ons restaurant, maar met iets heel bijzonders: de Happiebox!

Dit jaar proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel door het verkopen van Happieboxen. In deze verspakketten zitten alle ingrediënten en informatie om een heerlijk Happietariagerecht thuis te maken. 

Happietaria Groningen

Wageningen

Het is nog even geduld hebben, maar van 25 maart tot en met 24 april 2021 hoopt Happietaria Wageningen haar deuren weer te openen!

Dit jaar gaan we geld ophalen zodat landbouwsystemen in Syrië die door de oorlog verwoest zijn hersteld kunnen worden. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en om op de hoogte te blijven!

Happietaria Wageningen

 

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft 18 februari haar deuren geopend. Ze hebben zich ingezet voor de wederopbouw van landbouwondernemingen in Syrië. Helaas moesten ze de deuren vroegtijdig sluiten vanwege de Coronacrisis, maar niets hield hun tegen om geld in te zamelen voor hun project. Daarom hebben ze in de laatste week van mei een bezorgservice opgezet, waar nog ruim €1500 euro mee opgehaald is!

Happietaria Nijmegen

Utrecht

Happietaria Utrecht is helaas weer gesloten. Van 28 januari tot en met 6 maart 2020 waren we te vinden in Molen de Ster in Lombok. De opbrengst van €29.835,50 gaat naar ‘Rampenpreventie in India, Nepal en Bangladesh’. Samen met lokale organisaties leren de inwoners hoe ze zich moeten voorbereiden op een komende ramp en de gevolgen kunnen beperken.

Happietaria Utrecht

HMT
HMT
1 / 2