Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Amsterdam

Ook dit jaar zal Happietaria in Amsterdam haar deuren openen. Op dit moment zijn ze nog hard op zoek naar een pand. Dus heb jij de gouden tip? Geef deze dan vooral door via voorzitter.amsterdam@happietaria.nl, zodat ze alsnog in juni 2023 hun restaurant kunnen openen. Ze halen geld op voor een project van Tearfund dat zich richt op Inspired Individuals in Zimbabwe. Meer informatie is te vinden op hun site. 

Happietaria Amsterdam

 

Gouda

Het team van Happietaria Gouda 2023-2024 is compleet. Binnenkort zullen ze starten met de eerste voorbereidingen. Ze hopen in 2024 hun deuren te openen. Meer informatie volgt.

Happietaria Gouda

 

 

Zwolle

Na vier jaar heeft Happietaria Zwolle haar deuren weer geopend. Het was een groot succes. Het team heeft €22.232.49 euro opgehaald voor een project van Tearfund dat zich richt op de economische en ecologische duurzaamheid in West-Nepal. Wil jij in het Happietariabestuur van 2023? Stuur dan een berichtje naar info@happietaria.nl

Happietaria Zwolle

 

Rotterdam

Happietaria Rotterdam is weer afgelopen! Van 22 april t/m 20 mei 2023 was hun restaurant geopend. De opbrengst gaat naar een project dat zich richt op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. 

Enthousiast? Meld je dan aan voor het team van 2023-2024 via info@happietaria.nl

Happietaria Rotterdam

 

Groningen


Happietaria Groningen opende haar deuren in november 2022. Zij hebben zich in 2022 ingezet voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in Bangladesh en mogen terugblikken op een prachtige editie waar ze een recordbedrag hebben opgehaald: maar liefst €129.016,33!

In het najaar van 2023 staat er weer een nieuw en enthousiast team om de volgende editie van Happietaria Groningen tot een succes te maken! Meedoen? Stuur een mailtje naar info@happietaria.nl.

Happietaria Groningen

 

Utrecht

Happietaria Utrecht 2023 heeft van 13 februari tot 18 maart 2023 haar deuren geopend! De opbrengst gaat naar het project: vredesopbouw onder jongeren in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Soedan.

Enthousiast? Meld je dan aan voor het team van 2023-2024 via info@happietaria.nl

Happietaria Utrecht

 

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Neem hier een kijkje op hun website om meer te weten te komen over hun project! 

Happietaria Ede 

Happietaria Ede is opzoek naar mensen die in het bestuur willen van Happietaria 2023. Heb jij interesse? Mail dan naar info@happietaria.nl

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft van 14 februari tot 25 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. Ze hebben maar liefst €23.600 euro opgehaald! Dit gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Meedoen in het happietariabestuur van 2023? Stuur een mailtje naar info@happietaria.nl

Happietaria Nijmegen

 

Leiden

Happietaria Leiden heeft een prachtige draaiperiode achter de rug. In februari/maart 2022 openden zij hun restaurant. Er is maar liefst €37.600 euro opgehaald voor een project dat is gericht op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. 

Meedoen in het happietariabestuur van 2023? Stuur dan een mailje naar inf@happietaria.nl!

Happietaria Leiden

 

Wageningen

Happietaria Wageningen opende tussen 1 - 29 april 2023 haar deuren voor alweer de 12e keer! Deze editie heeft dit pop-up restaurant geld opgehaald voor een project van Tearfund in Haïti. Met dit project hoopt Tearfund toekomstperspectief te bieden aan jongeren op het platteland van Haïti.

Meedoen met Happietaria Wageningen? Meld je dan nu aan voor het team van 2023-2024 via info@happietaria.nl

Happietaria Wageningen

 

Happietaria is een actie van Tearfund. Tearfund helpt mensen om zelf op te staan uit armoede en onrecht. Meer informatie vind je op www.tearfund.nl