Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Neem hier een kijkje op hun website om meer te weten te komen over hun project! 

Happietaria Ede 

Happietaria Ede is opzoek naar mensen die in het bestuur willen van Happietaria 2021/2022. Heb jij interesse? Mail dan naar voorziter@happietariaede.nl
 

Wageningen

Van 25 maart t/m 24 april was Happietaria Wageningen geopend met Happie Boxen, borrelboxen, opwarmmaaltijden, koffie to go en meer!

Dit jaar is er maar liefst €16.219 euro ophalen zodat landbouwsystemen in Syrië die door de oorlog verwoest zijn hersteld kunnen worden. 

Happietaria Wageningen

 

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft 18 februari haar deuren geopend. Ze hebben zich ingezet voor de wederopbouw van landbouwondernemingen in Syrië. Helaas moesten ze de deuren vroegtijdig sluiten vanwege de Coronacrisis, maar niets hield hun tegen om geld in te zamelen voor hun project. Daarom hebben ze in de laatste week van mei een bezorgservice opgezet, waar nog €8.535,60 euro mee opgehaald is!

Happietaria Nijmegen

Utrecht

De draaiperiode van Happietaria Utrecht is weer afgelopen. Een aantal weken heeft het team in februari fulltime borrelboxen in elkaar gezet voor het goede doel. Dit deden zij als afhaal- en bezorgservice. De opbrengst gaat naar de Inspired Individuals Ulan en Trinity. Zij zetten zich in tegen jeugdwerkloosheid in Uganda en Nigeria.

Happietaria Utrecht

Groningen


Happietaria Groningen was geopend van 19 november tot 17 december 2020. Omdat het restaurant helaas niet open mocht, heeft het team dit jaar geld opgehaald met de verkoop van Happieboxen. Dit was een enorm succes! Ze hebben maar liefst 45.073,37 euro opgehaald voor mensen in Ethiopië en Zuid-Soedan. Wil je meer lezen over waar het geld naartoe gaat klik dan op de onderstaande knop.

Happietaria Groningen

Zwolle

Happietaria Zwolle heeft in 2018 voor het laatst met succes gedraaid. Tijdens deze draaiperiode hebben ze €32.770,00 euro opgehaald. Voor het komende jaar zijn wij op zoek naar enthousiastelingen die een Happietaria willen organiseren. Wil je hier meer over weten neem dan contact met op met ons via info@happietaria.nl 

Happietaria Zwolle

Rotterdam

Vanwege Covid-19 is besloten om in 2021 geen Happietaria in Rotterdam te openen. Het oude Happietaria Management Team van Rotterdam is momenteel op zoek naar mensen die Happietaria op willen zetten in 2022.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om samen met een gemotiveerd team een restaurant op te zetten en je tegelijk in te zetten voor het goede doel? Wil jij graag je talenten laten zien en deze verder ontwikkelen? Stuur dan een berichtje naar info@happietariarotterdam.nl

Happietaria Rotterdam

Leiden

Happietaria Leiden heeft in 2019 maar liefst €64.283,84 euro opgehaald voor een project dat zich inzet om mensenhandel en uitbuiting in Azië te stoppen. Lijkt het je wat om deel uit te maken van het nieuwe bestuur van Happietaria Leiden? Een sleutelrol te spelen in het opzetten van een restaurant en met de winst een project van Tearfund te ondersteunen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter.leiden@happietaria.nl.

Happietaria Leiden

HMT
HMT
Happietaria Zwolle 2018
HMT
1 / 4