Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Groningen

In het najaar gaat het pop-up restaurant in Groningen weer open. Het team wordt nu samengesteld. We vertellen je binnenkort graag voor welk project we geld ophalen en wat we je zullen serveren.

Happietaria Groningen

Rotterdam

Happietaria Rotterdam zou dit jaar de handen ineen slaan om geld op te halen voor de Mbuti stam in Congo. Helaas hebben zij door de Coronacrisis hun restaurant niet kunnen openen. Ze hebben de voorbereidingen stil moeten liggen, maar hopen u alsnog op een later moment in hun restaurant te kunnen verwelkomen. 

Happietaria Rotterdam

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft 18 februari haar deuren geopend. Ze hebben zich ingezet voor de wederopbouw van landbouwondernemingen in Syrië. Helaas moesten ze de deuren vroegtijdig sluiten vanwege de Coronacrisis, maar niets hield hun tegen om geld in te zamelen voor hun project. Daarom hebben ze in de laatste week van mei een bezorgservice opgezet, waar nog ruim €1500 euro mee opgehaald is!

Happietaria Nijmegen

Utrecht

Happietaria Utrecht is helaas weer gesloten. Van 28 januari tot en met 6 maart 2020 waren we te vinden in Molen de Ster in Lombok. De opbrengst van €29.835,50 gaat naar ‘Rampenpreventie in India, Nepal en Bangladesh’. Samen met lokale organisaties leren de inwoners hoe ze zich moeten voorbereiden op een komende ramp en de gevolgen kunnen beperken.

Happietaria Utrecht

HMT
HMT
1 / 2