Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Amsterdam

In juni 2023 opende ook Happietaria Amsterdam haar deuren. Na een succesvolle draaiperiode hebben ze een mooi bedrag weten op te halen voor een project van Tearfund dat zich richt op Inspired Individuals in Zimbabwe. Lijkt het jou leuk om volgend jaar aan het roer te staan van Happietaria Amsterdam? Dat kan! Geef je op via info@happietaria.nl .

Happietaria Amsterdam

 

Gouda

De deuren van Happietaria Gouda zijn dit jaar geopend van 27 november-21 december 2023! Kom jij ook een hapje eten? Reserveer nu hieronder!

Happietaria Gouda

 

 

Zwolle

Na vier jaar heeft Happietaria Zwolle haar deuren weer geopend. Het was een groot succes! Het team heeft €22.232.49 euro opgehaald voor een project van Tearfund dat zich richt op de economische en ecologische duurzaamheid in West-Nepal. Wil jij in het Happietariabestuur van 2023? Stuur dan een berichtje naar info@happietaria.nl

Happietaria Zwolle

 

Rotterdam

Happietaria Rotterdam opende dit jaar haar deuren van 22 april t/m 20 mei 2023. Het  Het team heeft na een succesvolle draaiperiode maar liefst 28.458,45 op weten te halen voor een project van Tearfund dat zich richt op het voorkomen van mensenhandel in Nepal!

Inmiddels is het team weer begonnen met werven voor een nieuw HMT! Enthousiast?  Meld je dan aan voor het team van 2023-2024 via info@happietaria.nl

Happietaria Rotterdam

 

Groningen


Happietaria Groningen opende haar deuren in november 2022. Zij hebben zich in 2022 ingezet voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in Bangladesh en mogen terugblikken op een prachtige editie waar ze een recordbedrag hebben opgehaald: maar liefst €129.016,33!

Inmiddels staat een nieuwe editie van Happietaria Groningen alweer voor de deur! van 16 november tot 14 december 2023 zijn de deuren van Happietaria Groningen weer geopend! Dit jaar wordt er geld opgehaald voor een project van Tearfund waarmee jongeren bouwen aan vrede in de DRC, Ethiopië en Zuid-Soedan. Kom je ook langs voor een Happie? Reserveren kan hieronder.

Happietaria Groningen

 

Utrecht

In februari 2023 opende ook Happietaria Utrecht haar deuren! Het openen van een pop-up restaurant in Molen de Ster was een groot succes want het team heeft maar liefst een eindbedrag weten op te halen van € 31.000,36. De opbrengst gaat naar een project van Tearfund dat vredesopbouw stimuleert onder jongeren in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Soedan.

Inmiddels is er weer een enthousiast team gestart met de voorbereidingen voor Happietaria Utrecht 2024! Meer informatie volgt!

 

Happietaria Utrecht

 

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Lijkt het jou leuk om een nieuwe editie van Happietaria Ede op te zetten? Dat kan! Laat het ons weten via info@happietaria.nl

 

Happietaria Ede 

 

Nijmegen

Het HMT van Happietaria Nijmegen 2023-2024 is compleet en de voorbereidingen zijn in volle gang! Begin 2024 hopen zij de deuren te openen van een prachtig restaurant. De opbrengst zal gaan naar een project in Oeganda. Dit project heeft als doel om de toegang tot schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen in Zuidwest-Oeganda structureel te verbeteren. Kijk voor meer informatie op hun eigen website. Kom je ook een hapje eten?

Happietaria Nijmegen

 

Leiden

Ook Happietaria Leiden is begonnen met de voorbereidingen voor hun eigen restaurant! Begin 2024 hopen zij de deuren te openen en geld op te halen van een project van Tearfund dat zich focust op de rehabilitatie van landbouw in Syrie. Kom je ook langs?

Happietaria Leiden

 

Wageningen

Happietaria Wageningen opende tussen 1 - 29 april 2023 haar deuren voor alweer de 12e keer! Deze editie heeft dit pop-up restaurant een prachtig geldbedrag opgehaald voor een project van Tearfund in Haïti. Met dit project hoopt Tearfund toekomstperspectief te bieden aan jongeren op het platteland van Haïti.

Lijkt het jou tof om een nieuwe editie van Happietaria Wageningen op te zetten in 2024? Meld je dan nu aan voor het team van 2023-2024 via info@happietaria.nl!

Happietaria Wageningen

 

Happietaria is een actie van Tearfund. Tearfund helpt mensen om zelf op te staan uit armoede en onrecht. Meer informatie vind je op www.tearfund.nl