Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Amsterdam

Van 7 tot 24 juni 2022 zal Happietaria Amsterdam haar deuren openen in buurthuis Archipel in Amsterdam Oost. Kom je ook eten? Reserveren kan via de onderstaande pagina.

Happietaria Amsterdam

 

Gouda

Voor het eerst zal er een Happietaria in Gouda draaien. Dit zal plaatsvinden van 7 juni tot 2 juli 2022. Het team zet zich in voor vrede in de DRC, Ethiopië en Zuid-Soedan. Reserveren kan via de knop die hieronder staat. 

Happietaria Gouda

 

 

Zwolle

Happietaria Zwolle zal opent van 13 juni tot 6 juli haar deuren! Reserveer een plekje op hun website.

Happietaria Zwolle

 

Rotterdam

Het HMT van Rotterdam heeft een pand gevonden! Op 10 juni zullen ze openen en vanaf 13 juni kun je een plekje reserveren in het restaurant. Ga naar hun website voor meer informatie en om te reserveren.

Happietaria Rotterdam

 

Groningen


Happietaria Groningen opende haar deuren van 18 november tot en met 16 december 2021. Het team heeft maar liefst €60.175.84 euro opgehaald! Dit prachtige bedrag zet Tearfund in voor Inspired Individuals in Afrika. 

Happietaria Groningen

 

Utrecht

Happietaria Utrecht heeft van 22 februari tot 26 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. De opbrengst gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Happietaria Utrecht

 

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Neem hier een kijkje op hun website om meer te weten te komen over hun project! 

Happietaria Ede 

Happietaria Ede is opzoek naar mensen die in het bestuur willen van Happietaria 2021/2022. Heb jij interesse? Mail dan naar voorziter@happietariaede.nl

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft van 14 februari tot 25 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. Ze hebben maar liefst 26.000 euro opgehaald, dit gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Happietaria Nijmegen

 

Leiden

Happietaria Leiden heeft een prachtige draaiperiode achter de rug. In februari/maart openden zij hun restaurant. Er is maar liefst €37.600 euro opgehaald voor een project dat is gericht op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. 

Happietaria Leiden

 

Wageningen

Van 25 maart t/m 24 april was Happietaria Wageningen geopend met Happie Boxen, borrelboxen, opwarmmaaltijden, koffie to go en meer!

Dit jaar is er maar liefst €21.240 euro ophalen zodat landbouwsystemen in Syrië die door de oorlog verwoest zijn hersteld kunnen worden. 

Happietaria Wageningen

HMT
HMT
Happietaria Zwolle 2018
HMT
1 / 4