Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Amsterdam

Dit jaar zal er opnieuw een Happietaria georganiseerd worden in Amsterdam! Het team is net begonnen om in juni 2023 weer een succesvolle editie neer te zetten en geld op te halen voor een project van Tearfund dat zich richt op Inspired Individuals in Zimbabwe. Meer informatie volgt via hun site. 

Happietaria Amsterdam

 

Gouda

Voor het eerst heeft er een Happietaria in Gouda gedraaid en het was een groot succes! Van 7 juni tot 2 juli 2022 waren de deuren geopend. De opbrengst gaat naar een project dat zich richt op vrede in de DRC, Ethiopië en Zuid-Soedan. Wil jij Happietaria in Gouda nog beter op de kaart zetten? Stuur dan een berichtje naar voorzitter.gouda@happietaria.nl

Happietaria Gouda

 

 

Zwolle

Na vier jaar heeft Happietaria Zwolle haar deuren weer geopend. Het was een groot succes. Het team heeft €22.232.49 euro opgehaald voor een project van Tearfund dat zich richt op de economische en ecologische duurzaamheid in West-Nepal. Wil jij in het Happietariabestuur van 2023? Stuur dan een berichtje naar info@happietaria.nl

Happietaria Zwolle

 

Rotterdam

Dit jaar zal Happietaria Rotterdam haar deuren openen vanaf 22 april t/m 20 mei 2023! Met hun pop-up restaurant halen zij geld op voor het voorkomen van mensenhandel in Nepal. Reserveren kan via de site van Happietaria Rotterdam!

Happietaria Rotterdam

 

Groningen


Happietaria Groningen opende haar deuren in november 2022. Zij hebben zich in 2022 ingezet voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in Bangladesh en mogen terugblikken op een prachtige editie waar ze een recordbedrag hebben opgehaald: maar liefst €129.016,33!

In het najaar van 2023 staat er weer een nieuw en enthousiast team om de volgende editie van Happietaria Groningen tot een succes te maken! Meedoen? Stuur een mailtje naar info@happietaria.nl.

Happietaria Groningen

 

Utrecht

Happietaria Utrecht 2023 heeft van 13 februari tot 18 maart 2023 haar deuren geopend! Dit jaar halen zij geld op voor vredesopbouw onder jongeren in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Soedan.

Met een locatie midden in het centrum van Utrecht ( Molen de Ster, Floresstraat 3) hopen ze dit jaar weer veel mensen te mogen verwelkomen. Binnenkort uit eten bij Happietaria Utrecht? Reserveren kan via de link hieronder!

Happietaria Utrecht

 

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Neem hier een kijkje op hun website om meer te weten te komen over hun project! 

Happietaria Ede 

Happietaria Ede is opzoek naar mensen die in het bestuur willen van Happietaria 2023. Heb jij interesse? Mail dan naar info@happietaria.nl

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft van 14 februari tot 25 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. Ze hebben maar liefst €23.600 euro opgehaald! Dit gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Meedoen in het happietariabestuur van 2023? Stuur een mailtje naar info@happietaria.nl

Happietaria Nijmegen

 

Leiden

Happietaria Leiden heeft een prachtige draaiperiode achter de rug. In februari/maart 2022 openden zij hun restaurant. Er is maar liefst €37.600 euro opgehaald voor een project dat is gericht op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. 

Meedoen in het happietariabestuur van 2023? Stuur dan een mailje naar inf@happietaria.nl!

Happietaria Leiden

 

Wageningen

In Wageningen opent Happietaria op 1 april tot 29 april 2023 haar deuren voor alweer de 12e keer! Deze editie zal dit pop-up restaurant geld ophalen voor een project van Tearfund in Haïti. Dit project wil toekomstperspectief bieden op aan jongeren op het platteland. Inmiddels is het team hard bezig om een spetterende editie van Happietaria Wageningen neer te zetten! Reserveren kan hieronder. 

Happietaria Wageningen

HMT
HMT
Happietaria Zwolle 2018
HMT
1 / 4