Happietaria steden

Jaarlijks worden er door heel Nederland meerdere pop-up restaurants, Happietaria’s, geopend voor het goede doel. Sinds 1993 hebben studenten uit verschillende steden miljoenen euro’s hiervoor opgehaald.
Happietaria Utrecht

Amsterdam

Van 7 tot 24 juni 2022 heeft Happietaria Amsterdam haar deuren geopend in buurthuis Archipel in Amsterdam Oost. De laatste keer was in 2017, dus het team van afgelopen jaar heeft Happietaria weer nieuw leven in geblazen in Amsterdam. De opbrengst gaat naar een project van Tearfund dat zich richt op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. Wil jij in het Happietariabestuur van 2022-2023? Stuur dan een berichtje naar voorzitter.amsterdam@happietaria.nl

Happietaria Amsterdam

 

Gouda

Voor het eerst heeft er een Happietaria in Gouda gedraaid en het was een groot succes! Van 7 juni tot 2 juli 2022 waren de deuren geopend. De opbrengst gaat naar een project dat zich richt op vrede in de DRC, Ethiopië en Zuid-Soedan. Wil jij Happietaria in Gouda nog beter op de kaart zetten? Stuur dan een berichtje naar voorzitter.gouda@happietaria.nl

Happietaria Gouda

 

 

Zwolle

Na vier jaar heeft Happietaria Zwolle haar deuren weer geopend. Het was een groot succes. Het team heeft €22.232.49 euro opgehaald voor een project van Tearfund dat zich richt op de economische en ecologische duurzaamheid in West-Nepal. Wil jij in het Happietariabestuur van 2022-2023? Stuur dan een berichtje naar voorzitter.zwolle@happietaria.nl

Happietaria Zwolle

 

Rotterdam

Happietaria Rotterdam heeft na een paar weken uitstel alsnog een prachtige draaiperiode gehad in Rotterdam-West. De tussenstand stond op €18.188 euro voor Inspired Individuals. Wil jij in het Happietariabestuur van 2022-2023? Stuur dan een berichtje naar voorzitter.rotterdam@happietaria.nl

Happietaria Rotterdam

 

Groningen


Happietaria Groningen opende haar deuren van 18 november tot en met 16 december 2021. Het team heeft maar liefst €60.175.84 euro opgehaald! Dit prachtige bedrag zet Tearfund in voor Inspired Individuals in Afrika. 

Happietaria Groningen

 

Utrecht

Happietaria Utrecht heeft van 22 februari tot 26 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. De opbrengst gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Het nieuwe bestuur van Happietaria Utrecht staat klaar en zal na de zomer starten met de voorbereidingen, zodat ze in het voorjaar van 2023 een restaurant kunnen openen. 

Happietaria Utrecht

 

Ede

Van 6 mei t/m 29 mei 2021 was Happietaria voor de eerste keer in Ede geopend. In totaal hebben zij €6.987,80 euro opgehaald voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo. Dit geld gaat naar de preventie van seksueel en gender gerelateerd geweld en het bieden van hulp aan slachtoffers van dit geweld. 

Neem hier een kijkje op hun website om meer te weten te komen over hun project! 

Happietaria Ede 

Happietaria Ede is opzoek naar mensen die in het bestuur willen van Happietaria 2021/2022. Heb jij interesse? Mail dan naar voorziter@happietariaede.nl

Nijmegen

Happietaria Nijmegen heeft van 14 februari tot 25 maart 2022 haar deuren geopend. Ze hebben een prachtige draaiperiode achter de rug. Ze hebben maar liefst €23.600 euro opgehaald! Dit gaat naar een project dat gericht is op nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti.

Happietaria Nijmegen

 

Leiden

Happietaria Leiden heeft een prachtige draaiperiode achter de rug. In februari/maart openden zij hun restaurant. Er is maar liefst €37.600 euro opgehaald voor een project dat is gericht op het voorkomen van mensenhandel in Nepal. 

Happietaria Leiden

 

Wageningen

Van 25 maart t/m 24 april was Happietaria Wageningen geopend met Happie Boxen, borrelboxen, opwarmmaaltijden, koffie to go en meer!

Dit jaar is er maar liefst €21.240 euro ophalen zodat landbouwsystemen in Syrië die door de oorlog verwoest zijn hersteld kunnen worden. 

Happietaria Wageningen

HMT
HMT
Happietaria Zwolle 2018
HMT
1 / 4