Interieur van een hip restaurantje

Happietaria Groningen

19 november -17 december 2020

Happietaria Groningen is een initiatief van de landelijke organisatie Tearfund. Gedurende het jaar vinden er meerdere Happietaria’s plaats in studentensteden door heel Nederland.

Happietaria is een tijdelijk pop-up restaurant dat als doel heeft mensen bewust te maken van projecten van goede doelen en deze ook financieel te steunen.
Elk jaar zetten honderden studenten zich vrijwillig in om een restaurant op te zetten en te runnen.

Happietaria Groningen is een maand lang geopend en volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Elk jaar gaat de opbrengst naar één of meerdere projecten in ontwikkelingslanden. In Groningen wordt dit vanuit de vier christelijke studentenverenigingen C.S.F.R., GSV, Ichthus en N.S.G. georganiseerd.

Dit jaar kan Happietaria Groningen helaas niet open als restaurant. Maar dat betekent niet dat we niet doorgaan! Dit jaar zijn er Happieboxen. Happieboxen zijn verspakketten waarin alle ingrediënten en informatie zit om zelf, thuis een Happietaria gerecht maken. Binnen Groningen Stad bezorgen wij zelf de dozen. Buiten Groningen Stad, kan er ook besteld worden! De boxen worden dan bezorgd door PostNL.

We hebben vier heerlijke gerechten in de happieboxen: Afrikaanse bloemkoolcurry, Zoete aardappelsoep, Pompoenrisotto en Marokkaanse couscous. 

Hulp bij het koken? Via ons Youtube kanaal legt onze Keuken manager Hilde je stap voor stap de gerechten uit. 
 https://www.youtube.com/channel/UC9PzSgAdcBnL7KhaLi-rYkw/videos 

Let op: Buiten Groningen Stad kunnen wij geen gekoelde producten leveren. Hierdoor zijn alleen de vegetarische boxen beschikbaar buiten Groningen Stad. Dranken kunnen wij niet per post versturen en zijn daarom ook alleen beschikbaar voor bestellingen in Groningen Stad

Happietaria Groningen is open van 19 november tot 17 december. 

Happietaria tasjes
Happietaria Groningen 2020
HMT 2020
Happiebox
Marokkaanse Couscous
Afrikaanse Bloemkool Curry
Pompoen Risotto
Happiebox
Happiebox
Happiebox
Happiebox
Zoete Aardappelsoep
1 / 12
Diamanten Sponsoren