Tropische plant

Wageningen

Pop-up restaurant voor het goede doel

Happietaria is een project waarbij een pop-up restaurant wordt opgezet om geld op te halen voor een goed doel. Dit restaurant wordt in ongeveer een jaar tijd opgezet door studenten en gaat een maand lang open!  Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Happietaria is dan ook volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. In Wageningen opent Happietaria op 25 maart 2021 voor de 11e keer.

De opbrengst van Happietaria Wageningen gaat dit jaar naar een project van Tearfund. Dit project richt zich op de wederopbouw van landbouwsystemen in Syrië. Hierbij worden de meeste kwetsbare families in kaart gebracht, zodat zij ondersteund kunnen worden. Wil je meer weten over het goede doel, kijk dan onder het kopje 'Het goede doel'.

Happietaria wordt al 25 jaar georganiseerd in verschillende studentensteden in Nederland. Het is een initiatief van hulporganisatie Tearfund. Tearfund is een ontwikkelingsorganisatie die mensen wil stimuleren om zelf iets te doen voor armoede en onrecht, bijvoorbeeld via Happietaria. Tearfund biedt hulp aan de allerarmsten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika zonder onderscheid te maken in etnische afkomst of persoonlijke overtuigingen.

Contact (Elaine Gijsbertsen)

Tel.: 06-11988542

E-mail: voorzitter.wageningen@happietaria.nl

Inschrijven nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief die ongeveer eens in de twee weken zal verschijnen.

Onze sponsoren