Website omslag

Wageningen

Pop-up restaurant voor wederopbouw

DE WEBSHOP IS ONLINE!

Sinds 25 maart worden er Happie Boxen, borrelboxen, opwarmmaaltijden en meer geleverd.

Hier vindt u meer informatie over ons aanbod.

Klik hier voor de webshop.

Zaterdag 24 april: de Syrische mezze box!

Als afsluiting van deze 11e editie van Happietaria Wageningen heeft Food of Cultures de Syrische mezze box gemaakt met de lekkerste hapjes voor de lunch, borrel of wanneer je wilt! Bestel de box hier. Van de opbrengst gaat 50% naar ons project.

Naast onze eigen Happie Boxen waarbij je zelf in de keuken aan de slag gaat, kun je ook kiezen voor een opwarmmaaltijd waarvan 40% van de prijs ten goede komt aan het project. Deze opwarmmaaltijden maken we in samenwerking met Food of Cultures. Food of Cultures is een familiebedrijf in Wageningen dat zorgt voor de wereldkeuken bij jou in huis. Meer lezen over de opwarmmaaltijden? Klik dan hier.

De opbrengst van Happietaria Wageningen gaat dit jaar naar een project van Tearfund. Dit project richt zich op de wederopbouw van landbouwsystemen in Syrië. Hierbij worden de meeste kwetsbare families in kaart gebracht, zodat zij ondersteund kunnen worden. Wil je meer weten over het goede doel, kijk dan onder het kopje 'Het goede doel'.

Happietaria wordt al 25 jaar georganiseerd in verschillende studentensteden in Nederland. Het is een initiatief van hulporganisatie Tearfund. Tearfund is een ontwikkelingsorganisatie die mensen wil stimuleren om zelf iets te doen voor armoede en onrecht, bijvoorbeeld via Happietaria. Tearfund biedt hulp aan de allerarmsten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika zonder onderscheid te maken in etnische afkomst of persoonlijke overtuigingen.

Happietaria is een project waarbij een pop-up restaurant wordt opgezet om geld op te halen voor een goed doel. Dit restaurant wordt in ongeveer een jaar tijd opgezet door studenten en gaat een maand lang open!  Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Happietaria is dan ook volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. In Wageningen opent Happietaria op 25 maart 2021 voor de 11e keer.

Contact (Elaine Gijsbertsen)

Tel.: 06-11988542

E-mail: voorzitter.wageningen@happietaria.nl

Inschrijven nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief die ongeveer eens in de twee weken zal verschijnen.