Over ons

Happietaria wordt voornamelijk opgezet door het Happietaria Management Team. Het bestuur bestaat uit studenten van de Wageningen Universiteit. Wij zijn lid van verschillende verenigingen en doen allemaal andere opleidingen. Hieronder zullen wij ons allemaal even voorstellen.

Naast het bestuur zijn er verschillende commissies actief bij Happietaria. Deze commissieleden helpen bij het koken, sponsoren werven, promoten en nog veel meer. Met zijn allen zijn we een divers team met allemaal 1 doel; door middel van Happietaria bijdragen aan de wederopbouw van landbouwsystemen in Syrië.

Elaine Gijsbertsen - Voorzitter

Ik ben Elaine en tweedejaars master studente Voeding en Gezondheid. Ik houd van ondernemen en eten; de perfecte combi voor het opzetten van een restaurant! Daarbij vind ik het belangrijk om met mijn talenten en kwaliteiten iets te doen voor anderen. Daarom wil ik mij dit jaar als voorzitter inzetten voor Happietaria Wageningen. Hoe tof is het als wij met een pop-up restaurant in Wageningen kunnen bijdragen aan wederopbouw in Syrië, simpelweg door te eten!? Samen met mijn team ga ik dit jaar mijn uiterste best doen om een geweldig restaurant op te zetten zodat heel Wageningen en omstreken bij ons kan genieten!

Telefoonnummer: 06-11988542
voorzitter.wageningen@happietaria.nl

Marieke Smit - Financiën

Hallo! Ik ben Marieke, ik studeer plantenwetenschappen en ik mag me dit jaar richten op de financiële zaken van Happietaria Wageningen. Voor mij is Happietaria de ideale combinatie van inzet voor een goed doel enerzijds en een mooie en leerzame ervaring voor mijzelf en alle gasten anderzijds. Ik vind het supermooi dat we met ons goede doel kunnen bijdragen aan de wederopbouw van Syrië, en mijn plantenwetenschapper-hart gaat natuurlijk ook sneller kloppen van de agrarische insteek van dit project. Ik zal me dan ook volledig inzetten voor mijn taak om de geldstromen in de gaten te houden en onze winst zo hoog mogelijk te maken. Wilt u ook bijdragen aan deze winst? Wees welkom in ons restaurant!

Telefoonnummer: 06-37167901
penningmeester.wageningen@happietaria.nl

Franciska Sprong - Keuken

Hoi! Ik ben Franciska Sprong en ik studeer Biologie aan de WUR. Dit jaar ben ik de keukencoördinator van Happietaria Wageningen. Samen met mijn commissie bedenk ik alle gerechten en stel ik de uiteindelijke menukaart samen. Ik vind het super tof dat we met Happietaria een restaurant gaan runnen om zo geld op te halen voor het steunen van lokale boeren tijdens de wederopbouw van Syrië. Ik vind het leuk om te koken en recepten uit te proberen, vandaar dat ik de keuken onder mijn hoede neem. Kom je ook proeven wat voor lekkers we allemaal bedacht hebben? Tot in april!

keuken.wageningen@happietaria.nl

Ruben van Wiggen - Medewerkers

Ik ben Ruben, eerstejaars masterstudent Food Quality Management, maar daarnaast ben ik dit jaar de medewerkerscoördinator van Happietaria Wageningen. Happietaria is voor mij een van de leukste projecten die Wageningen te bieden heeft. Aan de ene kant is het voor mij een kans om een restaurant te beginnen en mensen een onvergetelijke avond te verzorgen. Aan de andere kant kan ik mij ook nog inzetten voor het project van dit jaar en geld ophalen om bij te dragen aan de wederopbouw van een door oorlog verscheurd land. Samen met mijn commissie zal ik de komende maanden druk bezig zijn met het zoeken van vrijwilligers en nadenken over hoe wij het restaurant zo goed mogelijk kunnen laten draaien. We hopen u een zo leuk mogelijke avond te verzorgen en mocht u zelf willen helpen? Dat kan natuurlijk ook!

Telefoonnummer: 06-48685338
medewerkers.wageningen@happietaria.nl

Tobias Vis – Pand

Mijn naam is Tobias Vis. Op dit moment ben ik tweedejaars student Agrotechnologie. Met Happietaria ga ik de komende tijd mijn passie voor de landbouw en de horeca combineren en daarmee helpen aan de wederopbouw in Syrië. Binnen het team heb ik de rol van pandcoördinator. Dat betekent dat ik mij zal bezighouden met het zoeken naar een geschikte locatie, en vervolgens de inrichting en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb super veel zin om samen met de rest van het bestuur en mijn commissie ons in te zetten om dit prachtige project op te zetten en geld in te zamelen voor de getroffen boeren in Syrië.

pand.wageningen@happietaria.nl

Elise Veerman - Sponsor en inkoop

Hallo, mijn naam is Elise Veerman en ik ben derdejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Tijdens de vorige editie van Happietaria Wageningen heb ik in de pandcommissie gezeten en dat vond ik super leuk en leerzaam om te doen. Dus toen ik hoorde dat Happietaria Wageningen komend jaar weer opgezet zou worden, wilde ik natuurlijk graag weer meedoen. Dit keer ga ik me inzetten als de coördinator sponsor & inkoop. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor de verbinding met bedrijven en het inkopen van alles wat nodig is voor het restaurant. Ik heb er heel veel zin en vind het gaaf om op deze manier bij te kunnen dragen aan Happietaria en zo geld op te halen voor de wederopbouw van de landbouw in Syrië.

Telefoonnummer: 06-37193319
sponsor.wageningen@happietaria.nl

Michelle Westdijk - PR

Hoi, ik ben Michelle en ik doe momenteel de master Plant Sciences en in Nijmegen de pre-master Filosofie. Toen ik vorige keer tijdens Happietaria een keertje ben gaan afwassen was ik meteen enthousiast. De sfeer was zo goed; zoveel mensen die zich inzetten in het restaurant om geld op te halen voor een goed doel, dat is fantastisch. Dit jaar ga ik aan de slag als PR-coördinator om samen met mijn commissie Happietaria en het goede doel onder de aandacht te brengen. Het doel van dit jaar spreekt mij heel erg aan, omdat ik later in mijn werk ook een bijdrage hoop te leveren aan het (weder)opbouwen van duurzame landbouwpraktijken in niet-westerse landen. Ik heb er dus veel zin in en hoop jullie allemaal te zien in het restaurant!

Telefoonnummer: 06-23993667
pr.wageningen@happietaria.nl