Happietaria Utrecht

Utrecht

2 tot en met 19 maart, 2021

Nog eventjes en dan opent Happietaria Utrecht weer! Wij hopen vanaf 2 maart onze "deuren te openen". Dit jaar helaas niet als restaurant, maar als bezorgservice. Kijk dus snel op onze site hoe je kan bestellen! Dit jaar gaat de opbrengst via stichting Tear naar de bestrijding van jeugdwerkloosheid in Nigeria en Uganda. In die landen is tot wel 78% van de jongeren werkloos! Wij kijken uit naar jullie bestellingen!

Als Happietaria Utrecht zijn we van mening dat het juist in deze tijd belangrijk is om lokale ondernemers te betrekken in ons project. Dankzij samenwerkingen met diverse lokale bedrijven kunnen wij onze klanten een stukje extra passie laten ervaren en willen wij de trots op ons mooie stad en provincie doorgeven.

 

De volgende bedrijven hebben Happietaria 2021 mede mogelijk gemaakt door dit initiatief te sponsoren. We zijn deze bedrijven erg dankbaar dat ze Happietaria ook in deze moeilijke tijd willen steunen.

 

Brouwerij De Leckere - Utrecht

 

De Dozenhal B.V. - Ermelo

 

De Kaasfabriek - Woerden

 

Giordano Vino

 

HEMA - Utrecht

 

Igloo Coolers B.V. - Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Laag Catharijne Rental & Repair - Utrecht

 

Notenfabriek - Utrecht

 

Remia C.V. - Den Dolder

 

Happietaria Utrecht is onderdeel van de landelijke stichting Tear. Tear strijdt tegen armoede door lokale gemeenschappen te ondersteunen. 
Happietaria Utrecht is normaal gesproken een tijdelijk pop-up restaurant dat als doel heeft mensen bewust te maken van het project van stichting Tear en deze ook financieel te steunen door te eten bij het restaurant. Dit wordt bovendien vrijwillig georganiseerd door studenten. Happietaria Utrecht is dan ook volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren
Dit jaar kan Happietaria Utrecht helaas niet open als restaurant. Maar dat betekent niet dat we niet doorgaan! Dit jaar hopen we door als bezorgservice door het leven te gaan, alsnog een mooi bedrag op te halen! Helpt u ook?