natuur achtergrond Oeganda

Utrecht

20 februari t/m 23 maart

Welkom op de website van Happietaria Utrecht!

Happietaria Utrecht is van 20 februari t/m 23 maart geopend! Kom je ook gezellig een hapje eten voor het goede doel? We verwelkomen je graag aan de Saffierlaan 10 in Utrecht! Reserveer vooraf een plekje via het kopje 'reserveren' in het menu. 

Wil je nog voor dezelfde dag reserveren? Stuur dan even een mailtje naar pr.happietaria.utrecht@gmail.com of app/bel naar Jolieke (06 13796959), dan kijken we wat de mogelijkheden zijn! 

Dit jaar halen wij geld op voor het werk van Tearfund, zoals een project dat zich richt op het verbeteren van veilig drinkwater via kerken in Oeganda. Meer informatie kan je vinden onder het kopje: ‘Het goede doel’.
Wil je bijdragen aan happietaria door middel van een gift, sponsoring van producten of iets anders? Stuur gerust een mailtje naar jhoutman@happietaria.nl!

Dit jaar mogen wij ons inzetten voor Happietaria en mogen wij geld ophalen voor een project als veilig drinkwater via kerken in Oeganda. We zijn sinds september al druk bezig met de voorbereidingen en hopen er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Leer ons beter kennen via de button in het menu bovenaan deze pagina 'HMT 2024'. Zien we je in het restaurant? 

vrouwen
Meisje met water
Meisje met water
Bouwen
1 / 4

VRIJWILLIGER WORDEN?

Happietaria Utrecht runnen wij niet alleen, maar draait voor een groot deel op onze vrijwilligers. Ben je benieuwd naar wat dit inhoudt en lijkt jou dit ook wel wat? Bekijk onze 'Word vrijwilliger-pagina' via het menu bovenaan deze pagina of stuur een mailtje naar lsnoek@happietaria.nl!