Foto goede doel

Utrecht

13 februari t/m 18 maart 2023

Welkom op de website van Happietaria Utrecht!

Wanneer: 13 februari t/m 18 maart

Waar: Molen de Ster, Molenpark 3 Utrecht

U kunt alleen betalen met pin! 

Dit jaar halen wij geld op voor vredesopbouw onder jongeren in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Soedan. Meer informatie kan je vinden onder het kopje: ‘het goede doel’.
Wil je bijdragen aan happietaria door middel van een gift, sponsoring van producten of iets anders? Mail dan naar sponsoring.happietaria.utrecht@gmail.com.

Het goede doel waar wij ons dit jaar voor inzetten is een project van de organisatie Tearfund, dat zich inzet voor het bouwen aan vrede in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Soedan. In deze landen spelen veel gewelddadige conflicten binnen en tussen gemeenschappen. De oorzaken hiervan lopen uiteen: etnische verschillen, schaarste en sociaaleconomische kwesties kunnen hieraan ten grondslag liggen. Deze conflicten kosten veel mensenlevens, veroorzaken armoede en ontregelen de economie.

Het geld dat wij als Happietaria op hopen te halen, zal ten goede komen aan het opzetten van discussies en trainingen. Met een bijdrage van € 0,90 kan je al helpen om meer bewustzijn te creëren onder jongeren in deze drie landen. Je leest meer over dit doel en hoe deze inkomsten besteed gaan worden via de button 'Het goede doel', bovenaan deze pagina.

Dit jaar mogen wij ons inzetten voor Happietaria en mogen wij geld ophalen voor vredesopbouw in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Sudan. We zijn sinds september al druk bezig met de voorbereidingen en hopen er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Je leest meer over wie wij zijn via de button in het menu bovenaan deze pagina 'HMT Bestuur 2023'. We hopen je snel te verwelkomen in het restaurant!

Goede doel foto 1
Goede doel foto
Goede doel foto
Goede doel foto
Goede doel foto
Goede doel foto
1 / 6

VRIJWILLIGER WORDEN?

Happietaria Utrecht runnen wij niet alleen, maar draait voor een groot deel op onze vrijwilligers. Ben je benieuwd naar wat dit inhoudt en lijkt jou dit ook wel wat? Bekijk onze 'Word vrijwilliger-pagina' via het menu bovenaan deze pagina of stuur een mailtje naar mpc.happietaria.utrecht@gmail.com!