Happietaria Utrecht

Utrecht

1 februari tot en met 13 maart, 2021

Nog eventjes en dan opent Happietaria Utrecht weer! Wij hopen vanaf 1 februari onze deuren te openen. Dit jaar helaas niet als restaurant, maar als afhaal- en bezorgservice. Kijk dus snel op onze site hoe je kan bestellen en afhalen! Dit jaar gaat de opbrengst via stichting Tear naar de bestrijding van jeugdwerkloosheid in Nigeria en Uganda. In die landen is tot wel 78% van de jongeren werkloos! Wij kijken uit naar jullie bestellingen!

Happietaria Utrecht is onderdeel van de landelijke stichting Tear. Tear strijdt tegen armoede door lokale gemeenschappen te ondersteunen. 
Happietaria Utrecht is normaal gesproken een tijdelijk pop-up restaurant dat als doel heeft mensen bewust te maken van het project van stichting Tear en deze ook financieel te steunen door te eten bij het restaurant. Dit wordt bovendien vrijwillig georganiseerd door studenten. Happietaria Utrecht is dan ook volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren
Dit jaar kan Happietaria Utrecht helaas niet open als restaurant. Maar dat betekent niet dat we niet doorgaan! Dit jaar hopen we door als afhaal- en bezorgservice door het leven te gaan, alsnog een mooi bedrag op te halen! Helpt u ook?