Happietaria Utrecht

Utrecht

22 februari tot en met 26 maart 2022

Het is zover, Happietaria Utrecht heeft haar deuren weer geopend! De openingsborrel was een succes en hopelijk de gehele openingstijd ook. Van 22 februari t/m 26 maart, 2022, zullen wij op volle toeren draaien om via stichting Tearfund een mooie opbrengst te behalen voor ons goede doel. Wij zetten ons dit jaar namelijk in voor de bestrijding van jeugdwerkloosheid in Haïti, een land dat recent veel in het nieuws is geweest wegens haar politieke onrust en natuurrampen. Samen met stichting Tearfund, onze sponsoren, onze gasten en bovenal alle vrijwilligers die ons dit jaar zullen helpen in onze missie, zal het Happietaria Management Team Utrecht 2021-2022 hopelijk een goede bijdrage kunnen bieden aan ons project!

Openingsborrel: 19 februari
Draaiperiode: 22 februari t/m 26 maart
Dagen: dinsdag t/m zaterdag - maandag en zondag gesloten
Tijden: 17.30-19.15 & 19.30-21.30
Locatie: Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht

Reserveren kan via de knop reserveren! Let op: bij ons kunt u alleen pinnen!

Hopelijk tot ziens in ons restaurant!

Happietaria draait op Utrechtse studenten die als vrijwilliger helpen met het opzetten van dit restaurant. Het koken, de bediening, het vinden van sponsoren en een pand en nog veel meer, staat allemaal onder leiding van het Happietaria Management Team Utrecht 2021-2022. De zeven studenten die dit jaar aan het roer zullen staan vindt u per functie op de HMT pagina!

De hoofdsponsoren van dit jaar! Benieuwd naar alle sponsoren? Check de sponsoren pagina, daar vind je alle sponsoren die dit jaar meehelpen aan Happietaria.