Happietaria Utrecht

Happietaria Amsterdam

9 juni t/m 7 juli 2023
Happietaria is een actie van Tearfund

Happietaria Amsterdam 2023 is afgelopen. Wil je graag in het team voor volgend jaar? Stuur dan een mail naar info@happietaria.nl 

Op 9 juni is het zover en opent Happietaria Amsterdam haar deuren!

We gaan dit jaar open van 9 juni t/m 7 juli en mogen ons inzetten voor het Inspired Individuals in Zimbabwe project van Tearfund. Hebt u ook zin om een lekker Happie te eten en tegelijkertijd mee te helpen aan een beter Zimbabwe? Reserveer dan snel bij de gele knop rechtsboven! Wij zien uit naar uw komst.

U kunt ons vinden aan het Makassarplein 1 in Buurthuis Archipel. Voor vragen over reserveringen kunt u mailen naar happietariamsterdam@gmail.com. We zijn telefonisch bereikbaar op ‎06-12051345 vanaf 15 uur.

 

 

Tearfund kiest er bewust voor om individuele mensen op te leiden, in plaats van de losse projecten of het werk wat ze doen. Tearfund doet dit omdat alle organisaties en projecten, met welk doel dan ook, worden geleid door mensen. Wij geloven dat door het op te leiden van deze individuen talenten beter kunnen ontplooien, mensen effectiever en duurzamer kunnen werken en ze daardoor beter in staat zijn mensenlevens te veranderen. Daarnaast investeren we met deze opleiding in mensenlevens, en niet alleen projecten van korte duur. De Inspired Individuals zijn in staat blijvend te ondersteunen aan het veranderen van mensenlevens, het mobiliseren van kerken en het beïnvloeden van beleid in hun land.

Voor meer informatie en het verhaal van een inspired individual kan je naar de pagina van het goede doel

Clapperton veldbezoek Doma
Lucia Mambure COA
1 / 2