Bestuur en contact

Het Happietaria Management Team van 2023-2024 bestaat uit zeven studenten uit Nijmegen, met allemaal een eigen taak die onmisbaar is voor het openen van het restaurant!
bestuurtje

Noa Besseling 

Voorzitter

Voorzitter.nijmegen@happietaria.nl 

Ik ben Noa (22), een Artificial Intelligence student, en ik ben dit jaar voorzitter van het Happietaria Management Team Nijmegen! Naast mijn functie als voorzitter heb ik ook de taak van secretaris op me genomen, mijn taken zijn vooral overzicht houden, vergaderingen voorbereiden en voorzitten en contact met de christelijke verenigingen van Nijmegen. Ik verwacht in de draaiperiode van hot naar her te vliegen en bij te springen waar nodig, en ik heb er nu al zin in! Het is al heel lang een droom van mij geweest om een restaurant op te zetten en nu heb ik zelfs nog de bonus van het ondersteunen van een goed doel met mijn droom. En wat een goed doel is dit! We zijn hier zo gewend aan schoon drinkwater dat het bijna niet voor te stellen is hoe het is wanneer men het niet heeft, en dankzij onze Happietaria wordt er gezorgd voor schoon en veilig drinkwater in Oeganda bij mensen die daar nog geen toegang toe hebben. Help jij ook mee? 

Adam Gorter 

Penningmeester

Penningmeester.nijmegen@happietaria.nl 

Mijn naam is Adam (21), een politicologie student, een echte Nijmegenaar en tevens de nieuwe penningmeester van het Happietaria bestuur Nijmegen. Ik hoop aankomend jaar een grote zak met geld binnen te halen, te administreren en te controleren. Daarnaast zult u mij in de draaiperiode, samen met mijn barteam, achter de bar zien staan. Voor mij is dit alles een sprong in het diepe, al weet ik mijn weg wel te vinden tussen de cijfertjes. Overigens heb ik geweldig veel zin in deze sprong, ik ben dan ook enorm gemotiveerd om een restaurant te gaan openen om mij op die manier hard te maken voor veilig drinkwater in Oeganda. Een goed doel dat concreet, noodzakelijk en duurzaam is opgezet, dat spreekt mij aan en hopelijk u ook, want met uw hulp kunnen wij geld gaan verdienen als water! 

Anna Bouman 

Pand & Inrichting

Pand.nijmegen@happietaria.nl 

Ik ben Anna (20), bestuurskunde studente. In de collegebanken zult u me alleen wat minder vinden dit jaar. Deze heb ik ingeruild voor de spannende zoektocht naar een geschikt pand. Samen met mijn commissie zorgen wij dat Happietaria dan ook echt fysiek vorm gaat krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat de ambiance net zo belangrijk is als het eten zelf. Naast het zoeken naar een pand moet de inrichting helemaal kloppen, zodat gasten niet alleen genieten van een culinaire ervaring, maar ook de missie van Happietaria voelen en begrijpen. Elke inspanning die we doen, elke avond die we draaien, zal bijdragen aan het levensveranderende waterproject in Oeganda.  

Anouk van Harten 

Sponsor & Inkoop

Sponsor.nijmegen@happietaria.nl 

Mijn naam is Anouk (21), bezig met mijn bachelor bedrijfskunde en dit jaar de sponsor- en inkoop coördinator! Ik hoorde over Happietaria en werd meteen enthousiast, een restaurant opzetten voor het goede doel, dat kan alleen maar leuk zijn. Een nieuwe uitdaging, waarbij ik veel mag gaan leren. Mijn functie houdt in dat ik samen met mijn prachtige commissieleden zoveel mogelijk sponsors binnen ga hengelen om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor ons goede doel! Ik vind het leuk om zo gebruik te maken van connecties, maar ook heel veel nieuwe connecties op te doen. Daarnaast gaan we geld ophalen een concreet project als veilig en schoon drinkwater in Oeganda, waardoor we hopen veel sponsors binnen te halen. Ik vind dit een mooi doel, waar ik me graag voor inzet! Ik hoop jullie ook en tot ziens in ons restaurant! 

Simone Brandwacht 

Medewerkers

Personeel.nijmegen@happietaria.nl 

Mijn naam is Simone Brandwacht (21), ik studeer pedagogiek maar ben eigenlijk voornamelijk bezig met mijn functie als medewerkerscoördinator! Van deze functie maakt mijn hart een sprongetje. Ik heb er al super veel zin in! Ik ga samen met mijn commissieleden zorgen dat er vrijwilligers klaarstaan om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Samen met mijn commissieleden coördineer en stuur ik de vrijwilligers aan, zodat het u aan niets ontbreekt. Dit alles mogen wij doen voor een mooi en belangrijk doel namelijk schoon drinkwater in Oeganda. Ik vind het super mooi om me te kunnen inzetten voor zo'n mooi doel en een stukje van Gods Koninkrijk nog mooier te maken. Ik hoop jullie allemaal een keer te zien in het restaurant. Om te eten maar misschien wel het liefst om een keer mee te helpen! 

Paula Bijl 

Keuken

Keuken.nijmegen@happietaria.nl 

Mijn naam is Paula (22), en ik studeer Gezondheidszorgpsychologie. Dit jaar mag ik de functie keuken-coördinator vervullen binnen het Happietaria Management Team. Dit betekent dat ik het menu opstel, en verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen in de keuken! Dit doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met mijn mooie commissie leden. Samen gaan we niet alleen de smaakpupillen van Nijmegen betoveren, maar willen we ook levens veranderen, door veilig drinkwater in Oeganda mogelijk te maken. Om een tipje van de sluier te lichten; kom jij een surimi tartaartje met zeekraal, een overheerlijke happieburger of een limoncello tiramisu proberen. Of durf je het Oegandese menu aan? Voor ieder wat wils. Samen zijn we bezig voor het goede doel. Van gasten tot vrijwilligers, van commissie tot bestuur, iedereen is nodig. Ik kijk er enorm naar uit jullie te zien in het restaurant! 

Hanna Olthof 

Promotie

Pr.nijmegen@happietaria.nl 

Ik ben Hanna (21), student Pedagogische Wetenschappen. Ik vervul dit jaar de PR functie, wat inhoudt dat ik er samen met mijn commissie voor mag gaan zorgen dat zo veel mogelijk mensen weten dat Happietaria weer in Nijmegen is! Dit is een erg leuke en veelzijdige taak: dingen als ontwerpjes maken, persberichten schrijven en de sociale media bijhouden hoort allemaal bij het PR-takenpakket. Hier hoort ook bij dat iedereen weet dat Happie geen gewoon restaurant is, maar dat er door jouw hapje eten een project als veilig drinkwater in Oeganda ondersteund kan worden. Creatieve projectjes heb ik altijd al erg leuk gevonden, dus dat komt goed van pas bij de PR. Ik heb er zin in om er samen met mijn commissie en bestuur wat leuks van te maken, en ik hoop jou samen met zoveel mogelijk mensen terug te zien! 

Nieuw bestuur!

Lijkt het jou ook leuk om een onvergetelijk bestuursjaar te doen bij Happietaria, en je eigen restaurant voor het goede doel op te zetten? Vul dan onderstaande enquete in!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRhpQrsPtj0_qdlAR4Yfh8hhtqViv…