Vrouwen Nepal

Happietaria Leiden

Samen stoppen we seksueel geweld tegen vrouwen in Nepal

De inschrijvingen zijn geopend! Let op: op maandag en dinsdag kan je alleen reserveren voor de eerste shift! (17.30 -20.00)

--------------------------------

Happietaria Leiden zet zich in om seksueel geweld en mensenhandel tegen vrouwen en meisjes in Nepal tegen te gaan. Met het geld dat wordt opgehaald kunnen we onder andere de kwetsbare vrouwen voorlichting geven over de gevaren van mensenhandel, trainingen en zelfhulp groepen aanbieden en samenwerken met de lokale partijen die zich inzetten tegen mensenhandel (zoals de politie en overheid). Ook kunnen we met dit geld opleidingsmogelijkheden en werkgelegenheid faciliteren. Dit zorgt er voor dat we vrouwen in Nepal een betere en veiligere toekomst kunnen bieden.

kinderen nepal
vrouwen nepal
landschap nepal
vrouwen groep nepal
Nepal
1 / 5

Happietaria Leiden loopt van 11 februari t/m 12 maart 2022
Locatie: Arubapad 2, 2315XA Leiden

Wil je meer weten over het doel? Vrijwilliger of sponsor worden? Dan helpen wij u graag verder. Stuur gerust een mailtje naar: voorzitter@happietarialeiden.nl

Heb jij een geheim taartrecept, maak jij de meest smeuïge brownies of weet jij simpelweg dé lekkerste carrotcake te maken? Stuur ons dan een privé bericht! (insta: @happietarialeiden / facebook: @HappietariaLeiden2022)

Tijdens de draaiperiode van Happietaria Leiden zijn we namelijk op zoek naar mensen die het leuk vinden om voor onze gasten een taart van de dag te maken. Bakken voor het goede doel dus!

sponsoren