Interieur van een hip restaurantje

Happietaria Groningen

18 november t/m 16 december 2021

HET EINDBEDRAG IS BEKEND!

Na 4 weken openingsperiode is Happietaria Groningen weer gesloten. Ondanks dat we te maken hadden met verschillende coronamaatregelen hebben we een prachtige opbrengst van ruim 60.000 euro op mogen halen voor het inspired Individuals project in Liberia.

Wij als Happietaria Management Team willen in het bijzonder alle vrijwilligers, sponsoren, commissieleden en gasten bedanken voor alle hulp en steun aan ons initiatief.

Tot volgend jaar!

 

Happietaria Groningen is een initiatief van de landelijke organisatie Tearfund. Gedurende het jaar vinden er meerdere Happietaria’s plaats in studentensteden door heel Nederland.

Happietaria is een pop-up restaurant dat als doel heeft om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een project dat strijdt tegen onrecht en armoede. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om mensen bewust te maken van deze problematiek in de wereld. Elk jaar zetten honderden studenten zich vrijwillig in om een restaurant op te zetten en te runnen en zo het gekozen project onder de aandacht te brengen.

Happietaria Groningen is een maand lang geopend en volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Elk jaar gaat de opbrengst naar één of meerdere projecten in ontwikkelingslanden. In Groningen wordt Happietaria vanuit de vier christelijke studentenverenigingen C.S.F.R., GSV, Ichthus en Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) georganiseerd.

Happietaria Groningen is open van 18 november tot en met 16 december 2021 aan de Henri Dunantlaan 2 (Overwinningsplein) in Groningen.

Vrouwen van Ladies Lounge Liberia
Vrouwen van Ladies Lounge Liberia
Vrouwen van Ladies Lounge Liberia
Vrouwen van Ladies Lounge Liberia
Vrouwen van Ladies Lounge Liberia
1 / 5
Happietaria Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door onze diamanten sponsoren