Overstromingen Bangladesh

Happietaria Groningen

17 november t/m 15 december 2022

Happietaria Groningen heeft zich in 2022 ingezet voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in Bangladesh. De klimaatverandering heeft veel impact in het land, met als gevolg dat de oogst beschadigt en toegang tot schoon drinkwater beperkt is. Bovendien is er in het land sprake van veel sociale problemen, zoals kindhuwelijken en kinderarbeid. 

Bekijk hier onze bekendmakingsvideo waar we terugblikken op een prachtige editie waar we een nieuw record mochten ophalen: €129.016,33 

Tot volgend jaar!

Happietaria Groningen is een initiatief van de landelijke organisatie Tearfund. Gedurende het jaar vinden er meerdere Happietaria’s plaats in studentensteden door heel Nederland.

Happietaria is een pop-up restaurant dat als doel heeft om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een project dat strijdt tegen onrecht en armoede. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om mensen bewust te maken van deze problematiek in de wereld. Elk jaar zetten honderden studenten zich vrijwillig in om een restaurant op te zetten en te runnen en zo het gekozen project onder de aandacht te brengen.

Happietaria Groningen is een maand lang geopend en volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Elk jaar gaat de opbrengst naar één of meerdere projecten in ontwikkelingslanden. In Groningen wordt Happietaria vanuit de vier christelijke studentenverenigingen C.S.F.R., GSV, Ichthus en Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) georganiseerd.

Zelfhulpgroep in actie
Overstromingen in Bangladesh
Wash point
Zelfhulpgroepen in actie
1 / 4

Locatie & data:

17 november t/m 15 december 2022
Maandag t/m zaterdag
17:00 - 23:00

Henri Dunantlaan 2 (Overwinningsplein) in Groningen.
Gratis parkeergelegenheid!