Happietaria is een pop-up restaurant dat geheel wordt gerund door vrijwilligers en waarvan de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. Het restaurant wordt opgezet door studenten. Zij gaan op zoek naar sponsors, zorgen voor aankleding van het pand, serveren het eten, en alles wat u kunt bedenken wat in een restaurant gebeurt.
Hiernaast ziet u het Happietaria Management Team Gouda dat de leiding heeft over de eerste Happietaria ooit in Gouda: Happietaria Gouda 2022
Voorzitter: Joanne van Asselt, voorzitter.gouda@happietaria.nl Secretaresse en medewerkerscoördinator: Sara Reinders, medewerkers.gouda@happietaria.nl Penningmeester: Sander Smit, penningmeester.gouda@happietaria.nl Pandcoördinator: Marleen van Grol, pand.gouda@happietaria.nl Sponsoring- en Inkoopcoördinator: Chris de Frel, sponsoring.gouda@happietaria.nl Keukencoördinator: Rosaly Soeteman, keuken.gouda@happietaria.nl