Happietaria Utrecht

Happietaria Gouda

8 juni t/m 2 juli 2022

Het is zover! 

Van 8 juni tot en met 2 juli 2022 opent Happietaria Gouda haar deuren. In onze draaiperiode hopen we alles op alles te zetten om voor Tearfund zoveel mogelijk geld op te halen voor ons project. Happietaria Gouda zet zich in voor vredesopbouw onder jongeren in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Sudan. Meer informatie over ons project kunt u vinden onder het kopje 'het goede doel'. Samen met Tearfund, onze sponsoren, vrijwilligers en gasten hopen we een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het project. 

Inmiddels zijn we klaar met alle voorbereidingen. Uiteraard is nog steeds alle hulp welkom! Kunt u iets voor ons betekenen? Stuur dan een mail naar voorzitter.gouda@happietaria.nl of bel/app naar 06-44711326. 

Vrijwilliger worden? Ga naar de pagina 'vrijwilliger worden' en plan snel uw shift in! We kijken uit naar uw hulp!

Wilt u komen eten?

U bent van harte welkom! Reserveren kan via het kopje reserveren op deze website. Van 17.00-20.00 zijn we open voor dineren. Van 20.00-23.00 bent u van harte welkom om te komen genieten van onze borrelkaart. 

We zijn iedere week open op maandag, woensdag, en donderdag. Zaterdag 18 juni en zaterdag 2 juli zijn we extra open. Op 18 juni kunt u komen voor een diner, en op 2 juli van een diner of een borrel. 

U kunt ons vinden op het volgende adres:

Vest 30/ 2801 VE/ Gouda

We kijken uit naar uw komst!

LET OP! BIJ ONS KUNT U ALLEEN PINNEN.