Het team

Het bestuur van Happietaria Ede bestond uit 6 (oud) studenten van de Christelijke Hogeschool Ede. Wil jij in het volgende bestuur? Stuur dan een mail naar info@happietaria.nl
MT Happietaria Ede
Voorzitter
Coördinator Sponsoring en Inkoop

Dorine van Hoek

voorzitter@happietariaede.nl

"Een stralende lach op het gezicht van een ieder mens en vrijheid voor elke vrouw, is waar ik voor sta. Samen met alle vrijwilligers in Ede wil ik opstaan tegen seksueel geweld tegen vrouwen in de DRC!"

Lisanne Waaijenberg

sponsoring@happietariaede.nl

“Ik werk mee aan dit project, omdat ik bewust ben van het opgroeien in onze maatschappij. Dat het goed geregeld is, is niet overal zo, en daarom werk ik graag om zo deze vrouwen helpen.”

Penningmeester en juridisch coördinator
Pand coördinator

Esmée van de Velde

penningmeester@happietariaede.nl 

“Iedereen verdient gelijke kansen op een veilig leven en onderwijs, ook vrouwen in Republiek Congo. Mooi hoe Tearfund deze vrouwen in hun eigen kracht zet!”

Leona Beijeman

pand@happietariaede.nl 

“Iedereen verdient het om te dromen en om die dromen - in veiligheid -  waar te kunnen maken. Dit wil ik graag helpen realiseren voor vrouwen in de Democratische Republiek Congo.”

Coördinator PR & Bewustwording
Keuken coördinator

Lisa Keijzer

pr@happietariaede.nl 

“Onbegrijpelijk, dat je van jongs af aan al geen kans hebt op een veilig leven, alleen omdat je een vrouw bent. Dat moet anno 2021 echt anders!”

Geritha Waaijenberg

keuken@happietariaede.nl 

“Ik vind het fantastisch dat wij op deze manier verschil kunnen maken voor vrouwen die, doordat zij vrouw zijn, geen eerlijke kansen hebben gehad!”

Wij zijn opzoek naar jou!

medewerkers@happietariaede.nl 

Binnen het managementteam is er een plek vrij voor een enthousiaste medewerkers coördinator! Mail naar het hierboven genoemde mailadres en wie weet zien wij je snel!

Vrijwilliger worden?

medewerkers@happietariaede.nl  

Dat kan! Meld je nu aan via bovenstaand e-mailadres.