Happy women in Coma

samen staan we voor women empowerment

en samen stoppen we ook seksueel geweld tegen vrouwen en meisjes

Happietaria Ede zet zich samen in voor women empowerment. We doen dit onder het motto van ‘(wo)men empower women’. Het project is gefocust op het tegen gaan van (seksueel) geweld tegen meisjes en vrouwen in de Republiek Congo (DRC). Met het geld dat opgehaald wordt, worden kerkleiders getraind om deze vrouwen te begeleiden in het veranderproces. De begeleiding wordt gegeven in de zogeheten zelfhulpgroepen. Door middel van deze zelfhulpgroepen krijgen meisjes en vrouwen een eerlijke kans op een veilig bestaan.

Foto gemaakt door Annelene Photography
Womenempower
couple goma
Women at sea
women on the street waiting
bananas in Goma
Childeren on the streets of Goma
group of women on the streets
Women with bananas
1 / 8

Alle beelden van het project in Republiek Congo zijn gefotografeerd door Jodi Hinds.

 

Een happie bij jou thuis

In je eigen huis genieten van heerlijke Happietaria gerechten? Dat kan vanaf nu! Bestel nu hier jouw #happiebox en kom deze vanaf 7 tot 29 mei bij Happietaria afhalen. Bezorging (+ €4,95) of verzending via PostNL (+ €6,95) kan ook. Voor verzending via PostNL zijn alleen de Vegan Risotto Box en de Congo Inspired Box zonder kip mogelijk. 

 

Mwadjuma Kahindo
Mwadjuma Kahindo heeft geen makkelijke start gehad in haar leven. De eerste ontmoeting met haar eigen man gebeurde toen hij haar misbruikte. Lees hier meer over het verhaal van Mwadjuma, de vrouw die haar kracht gevonden heeft.
Sponsoren Happietaria Ede 2021