Sponsoren

Als Happietaria Utrecht zijn we van mening dat het juist in deze tijd belangrijk is om lokale ondernemers te betrekken in ons project. Dankzij samenwerkingen met diverse lokale bedrijven kunnen wij onze klanten een stukje extra passie laten ervaren en willen wij de trots op ons mooie stad en provincie doorgeven. We zijn dan ook dankbaar dat wij een aantal bedrijven bereid vonden om ambachtelijke, lokale producten te sponsoren.

Brouwerij De Leckere maakt onderscheidende bieren die altijd net even lecker anders zijn en stiekem altijd iets te doordrinkbaar. 100% biologisch en vegan! De brouwerij is duurzaam en bewust. De bieren worden gebrouwen met bronwater afkomstig van de Utrechtse heuvelrug. Twee verschillende bieren van deze Utrechtse brouwerij zijn geselecteerd voor de borrelpakketten.

Willibrordus is een nieuwe amberkleurige ale van deze brouwerij welke exclusief in deze borrelpakketten zit. Willibrordus is een roodkoperen, bovengistend, biologisch bier met in de geur fruitige aroma’s van onder meer sinaasappel. De smaakaanzet kent een zacht karamel zoetje waarna zich een fris fruitgie, hopbittere afdronk ontwikkelt. De Willibrordus is vernoemd naar een belangrijke persoon in het rijke verleden van Utrecht. Willibrord was een rondreizende monnik die in 695 benoemd werd tot bisschop van Utrecht. Hij vervulde een belangrijke taak in het stichten van kloosters, kerken en nederzettingen rondom Utrecht.

Cromhout is een mooie bruine dubbel die sinds 2014 wordt gebrouwen. Het heeft zoete tonen van de mout en warmte van donker fruit. Daarnaast heeft deze dubbel een hoppige en lichtzoete afdronk. De Cromhout is vernoemd naar de oude Utrechtse brouwerij ‘t Cromhout die tussen 1581 en 1637 gevestigd was aan de Oudegracht.

De "Oude Gracht” kaas is heerlijke pikante Utrechtse kaas, met mooie eiwitkristallen die knisperen in je mond. “Oude Gracht” heeft een iets zoetige nasmaak en is ondanks zijn rijping van 52 weken nog steeds smeuïg zuivel.

De kaas wordt gemaakt in de kaasfabriek van De Graafstroom. Deze zuivelfabriek staat midden in het prachtige poldergebied de Alblasserwaard in het plaatsje Bleskensgraaf. Deze coöperatieve kaasfabriek maakt al kaas sinds 1908. De “Oude Gracht” wordt gemaakt naar een exclusieve receptuur op basis van verse melk geleverd door boeren die hun bedrijf rondom Utrecht hebben. Vier weken na productie verlaten de kazen de zuivelfabriek om in een authentiek kaaspakhuis op natuurlijke wijzen 52 weken te rijpen.

Oude Gracht kaas is verkrijgbaar bij alle kaasspeciaalzaken in Utrecht en omstreken. Op www.oudegrachtkaas.nl vindt u alle verkooppunten.

De Utrechtse Notenmix is afkomstig van de Notenfabriek, gevestigd in Utrecht. Geboren uit passie voor smaak, authenticiteit en uit liefde voor de horeca, levert Notenfabriek al negen jaar onweerstaanbaar verse delicatessen van de beste kwaliteit door héél Nederland. Iedere dag weer zorgen zij er persoonlijk voor dat liefhebbers door het hele land kunnen genieten van eersteklas noten, chocoladecreaties en meer. Van de mooiste macadamia’s tot verassende superfoods en knapperige rookamandelen: het unieke assortiment biedt voor ieder wat wils.

Proef het verschil van een vers gebrande notensnack op zijn allerbest. Speciaal voor jou, van de Notenfabriek.

De bezorging van de pakketten gebeurd op een duurzame manier dankzij de sponsoring van de bakfiets van fietsverhuur Laag Catharijne.