Inspired Individuals

Insipired Individuals
We werken samen met mensen van over de hele wereld die veranderingen aanbrengen in hun gemeenschap.

Ons Inspired-Individuals-programma identificeert, ontwikkelt en verbindt christelijke leiders van over de hele wereld die ongelooflijke veranderingen aanbrengen in hun gemeenschappen en die ernaar streven te leven zoals Jezus.

Het zijn vaak mensen die de diepten van armoede, pijn, geweld en verlies zelf hebben meegemaakt. Op de een of andere manier zijn deze mensen met Gods hulp de pijn en wanhoop te boven gekomen om de transformatoren van de toekomst te worden.

Inspired Individuals zijn betrokken bij een breed scala aan pionierswerk, waaronder het bestrijden van corruptie, het beëindigen van mensenhandel en seksuele uitbuiting, het sluiten van vrede tussen verdeelde volkeren en het bieden van nieuwe hoop aan straatkinderen.

Ons doel is om deze inspirerende mensen toe te rusten en te verbinden om hun opmerkelijke bedieningen zo effectief mogelijk te maken.

Neem contact op met ons
Als u meer wilt weten over het Inspired-Individual-programma of contact wilt opnemen met het Inspired-Individuals-team, stuur dan een e-mail naar info@tearfund.org of bel 020 3906 3906.