Happietaria Management Team Utrecht 2023-2024

BENIEUWD WIE DE GEZICHTEN
ACHTER HAPPIETARIA UTRECHT ZIJN?
Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Jonathan van Deutekom -  Voorzitter

Hoi! Ik heet Jonathan en ben dit jaar de voorzitter van Happietaria Utrecht. Ik kom uit een klein dorpje in het zuiden van het land, en zit nu in mijn tweede studiejaar van geschiedenis. Ik geniet enorm van de voorbereidingen, en hoop u snel te mogen verwelkomen bij ons prachtige restaurant!

E-mail:
jvandeutekom@happietaria.nl

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Marle Compaan - Penningmeester

Hallo allemaal! Ik ben Marle, 20 jaar oud en tweedejaars student psychologie. Dit jaar mag ik de functie van penningmeester vervullen. Mijn rol omvat alle financiële aspecten van Happietaria. Hierbij ligt mijn focus op het binnenhalen van zoveel mogelijk geld, want laten we eerlijk zijn, dit is essentieel om ons goede doel te steunen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het HMT, alle vrijwilligers en de gasten een geweldige tijd bij Happie te beleven! Hopelijk tot in ons restaurant, uw komst wordt erg gewaardeerd!

E-mail:

mcompaan@happietaria.nl

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Marina van den Bor - Manager Keuken

Hey allemaal, ik ben Marina en ik ben 21 jaar. Vorig jaar heb ik de bachelor Bewegingswetenschappen afgerond aan de VU in Amsterdam. Dit jaar heb ik een tussenjaar, waarin ik mij onder andere in hoop te zetten als keukenmanager bij Happietaria. Samen met andere vrijwilligers hoop ik een mooi menu samen te stellen en te zorgen dat alles in de keuken op rolletjes verloopt. Ik heb ontzettend veel zin om jullie als gasten te verwelkomen in ons restaurant en om jullie als vrijwilliger te ontmoeten in de keuken! Hopelijk kunnen we met elkaar zo veel mogelijk geld op halen voor het goede doel!

E-mail:
mvandenbor@happietaria.nl  

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Josien Houtman - Sponsoring & Inkoop

Hoihoi, mijn naam is Josien. Ik zit in mijn eerste jaar van Journalistiek en in mijn tweede jaar van Filosofie. Dit jaar mag ik mij inzetten voor de Sponsor & Inkoop. Samen met mijn commissie gaan wij voor de beste sponsordeals. Wij maken wij fondsen, bedrijven en organisaties enthousiast om happie te steunen. Tijdens de draaiperiode zorgen wij voor de logistiek en bevoorrading en donaties. Ons doel is om zoveel winst te kunnen maken voor een mooi eindbedrag voor ons goede doel!

E-mail:
jhoutman@happietaria.nl 

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Loïs Snoek - Medewerkers en Planning

Ik ben Loïs en ik ben tweedejaars Solist en psychologiestudente. Dit jaar ben ik de Medewerkers en Planning manager. Dat betekent dat ik samen met m’n commissieleden ga proberen om veel vrijwilligers te werven zodat we de mensen goed kunnen bedienen. Het doel is om er voor de mensen die komen eten en voor de vrijwilligers een hele gezellige avond van te maken. Ik hoop je terug te zien in het restaurant!

E-mail:
lsnoek@happietaria.nl

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Dirk Tijssen - Pand en Juridisch

Hei hei, ik ben Dirk Tijssen en ik ben 23 jaar. Ik ben zesdejaars student en volg de master Earth and Environment aan de WUR in Wageningen. Dit jaar zal ik de rol van Manager Pand & Juridisch op mij nemen. Dat houdt in dat ik samen met de pandcommissie verantwoordelijk ben voor het regelen van het mooiste pand van Utrecht voor ons restaurant en alles wat daar verder mee te maken heeft, zoals vergunningen, inrichting en onderhoud. Ik zie er naar uit om samen met de rest van het HMT en onze vrijwilligers een heerlijk avondje uit eten op een prachtige locatie voor u mogelijk te maken. Hopelijk tot ziens in ons restaurant!

E-mail:
dtijssen@happietaria.nl

Foto's gemaakt door @liefdeinbeeld

Jolieke van Baaren - PR & Bewustwording

Hee allemaal! Mijn naam is Jolieke en ik ben 20 jaar. Ik zit in het derde jaar van de studie Onderwijswetenschappen. Dit jaar houd ik me bezig met de PR & Bewustwording van Happietaria, wat ik ontzettend leuk vind! Samen met mijn commissie hoop ik zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor Happie. Daarnaast hoop ik wat bij te kunnen dragen aan de bewustwording van mensen over het goede doel van dit jaar. Ik heb veel zin in de komende Happie-tijd en hoop je te zien in het restaurant!

E-mail
jvanbaaren@happietaria.nl