Happietaria Management Team Utrecht 2022-2023

BENIEUWD WIE ER DIT JAAR ACHTER
HAPPIETARIA UTRECHT STAAN?
Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Mirjam van Ginkel -  Voorzitter

Ik ben Mirjam, 22 jaar en doe dit jaar een premaster beleid, communicatie en organisatie. Daarnaast mag ik dit jaar voorzitter van Happietaria zijn. Ik heb ontzettend veel zin in om jullie in het restaurant te zien of je nu komt eten, bedienen, koken of afwassen. We gaan dit jaar voor veel gezelligheid, heerlijk eten en een sfeervol restaurant om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het project van dit jaar.

E-mail:
voorzitter.happietaria@gmail.com

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Anniek Aarsen - Penningmeester

Heyhey, ik ben Anniek en ben 20 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar rechtsgeleerdheid en mag dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Ik hoop natuurlijk zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, maar hoop bovendien vooral dat wij als team een supermooi Happietaria-jaar neerzetten en dat wij jullie allemaal langs zien komen tijdens de draaiperiode! Tot dan!

E-mail:

penningmeester.happieutrecht@gmail.com

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Anthonie de Jager - Manager Keuken

Heey! Ik ben Anthonie, 22 jaar oud en derdejaars student Geschiedenis. Dit jaar ben ik ook de Keukenmanager van Happietaria, ik noem mijzelf graag de opperhofkok :) 


Ik heb veel zin om, samen met andere enthousiaste vrijwilligers, geld in te gaan zamelen voor het goede doel. Mijn streven is om alle gasten te verrassen met geweldig eten en de vrijwilligers met een goed gevoel terug te laten kijken op hun tijd bij Happie. Ik hoop jou snel als vrijwilliger of gast te verwelkomen in ons restaurant!

E-mail:
keuken.happietaria.utrecht@gmail.com 

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Hanneke van t' Wout - Sponsoring & Inkoop

Hey allemaal! Ik ben Hanneke, 20 jaar en ik zit in het derde jaar van de bachelor economie & bedrijfseconomie. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de Sponsoring & Inkoop van Happietaria. Dit houdt in dat ik me, samen met mijn commissie, inzet om de beste deals te scoren zodat we zo'n hoog mogelijk bedrag voor het goede doel bereiken! Daarnaast zal ik tijdens de draaiperiode verantwoordelijk zijn voor de inkoop.
Ik heb ontzettend veel zin in dit project en hoop jullie allemaal terug te zien bij Happietaria! 

E-mail:
sponsoring.happietaria.utrecht@gmail.com 

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Wilmer van Leijenhorst - Medewerkers en Planning

Hallootjes, ik ben Wilmer en doe de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Ik werk al 5 jaar in de horeca en die passie ga je bij Happietaria terugzien komend jaar. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met vrijwilligers te maken heeft, maar ook voor alles voor de bedieningskant.

Mijn missie bij Happietaria is om ervoor te zorgen dat iedereen die langskomt bij Happietaria een geweldige avond heeft. Als gast door een gastvrije sfeer, maar juist ook als vrijwilliger door gezelligheid, leuke gesprekken en niet de hele avond alleen maar afwassen. ;)

In januari gaan de inschrijvingen voor vrijwilligers open, dus meld je dan zeker aan om te komen helpen, eventueel zelfs met je huis, kring of dispuut. Tot ziens bij Happie!

E-mail:
mpc.happietaria.utrecht@gmail.com

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Daniël Mul - Pand en Juridisch

Hoihoi, ik ben Daniël. Ik ben dit jaar bezig met het regelen van de locatie voor Happietaria. Ook de vergunningen vallen op mijn bordje.
Naast Happietaria doe ik nu in mijn afstudeerstage voor de studie Elektrotechniek. Tot in het restaurant!

E-mail:
pand.happietaria@gmail.com

Foto gemaakt door Gerald - www.gkracht.nl

Ilse van Vondel - PR & Bewustwording

Hoi hoi! Ik ben Ilse, 23 jaar en vervul dit jaar de bestuurstaak van PR & bewustwording, wat ik met veel plezier doe! Posts en uitingen die jij van ons te zien krijgt zijn gemaakt door mij of één van mijn commissieleden, Anna en Efi, maar ook voor de webpagina ben ik dit jaar verantwoordelijk.

Ik zit in het laatste jaar van mijn studie Commerciële Economie en ben dol op mode, kunstschaatsen, drankjes doen, kickboksen en het decoreren van mijn kamer. Mocht je een leuk idee hebben voor een IG-post, pr-stunt of iets anders leuks, kan je me via onderstaande mail of via onze Instagram (@HappietariaUtrecht) bereiken!

E-mail
pr.happietaria.utrecht@gmail.com