De Happietaria-ervaring bij u thuis!

Wat we doen

Om u dit jaar gegarandeerd een Happietaria-beleving te geven en om geld op te halen voor boeren in Syrië introduceren wij de Happie Box!
Daarnaast verkopen wij borrelboxen, opwarmmaaltijden en meer.

Happie Boxen & borrelboxen

De Happie Box is bedacht om de Happietaria-ervaring dit jaar in huis te kunnen halen bij gebrek aan een restaurant. Het is een maaltijdbox waarmee u thuis aan de hand van een receptenkaart en filmpje kunt koken. Alle benodigde ingrediënten vindt u in de box met een receptenkaart, zodat u kunt genieten van verschillende gerechten die wij hebben bedacht.

U heeft keus uit vijf verschillende boxen:

Voor later op de avond is de borrelbox geschikt. Dit is een box met drankjes naar keuze:

  • Bier: La Trappe Tripel en La Trappe Blond
  • Fris: Butcha
  • Wijn: Recas Chardonnay en/of Recas Merlot

De box is er in kleine en grote uitvoering waarbij verschillende samenstellingen mogelijk zijn. Bij elke uitvoering zijn de volgende snacks inbegrepen:

  • Luxe notenmix en baked round original rijstsnack van Notenkraam Slagboom
  • Duurzaam geproduceerde Boerderijchips met zeezout
  • Fuet (Catalaanse worst)
  • Ambachtelijke Boeren Goudse oplegkaas van Hoeve Waterrijk, bekroond tot Nederlands kampioen van 2020
  • Huisgemaakte honing-mosterd dip

Bij de grote box krijgt u er ook nog het Schuitje op de Oude Gracht (kaas) bij.

Opwarmmaaltijden Food of Cultures

Ook als u niet wilt of kunt koken hebben wij iets te bieden, namelijk een opwarmmaaltijd. Deze maaltijden worden in samenwerking met Food of Cultures bereid. De eerste weken was dit een Syrische maaltijd. Momenteel is er een maaltijd die in het teken staat van de Eritrese keuken. De laatste week is er een Indonesische maaltijd. Van deze maaltijd zal 40% van de prijs ten goede komen aan het goede doel.

Voorgerecht

We houden er niet van om stil te zitten nu alles loopt. Daarom hebben we het assortiment voor u uitgebreid met een voorgerecht. Dit is een huisgemaakt Turks brood met aioli en tomaat-balsamico dip.

Nagerechten

Nadat u genoten heeft van de zelf bereide maaltijd kunt u afsluiten met een dessert of kaasplankje. De desserts in ons assortiment zijn kruidige appeltaart met sinaasappel en dadels en panna cotta met mango, kokos en witte chocolade.

Als u liever voor hartig gaat of ook nog iets voor de borrel wilt, hebben we het kaasplankje. Dit bestaat uit geitenkaas, Parmezaanse kaas, Schuitje op de Oude Gracht en Ambachtelijke Boeren Goudse oplegkaas van Hoeve Waterrijk, bekroond tot Nederlands kampioen van 2020! Daarnaast zitten er dadels, honing en een honing-mosterddipje bij.

Happietaria katoenen tasje, lootje en escape room

Naast de lekkerste etenswaren verkopen we nog meer. Voor de echte Happietaria fan is er het Happietaria linnen tasje. Wie een gokje wil wagen kan lootjes kopen voor de wekelijkse lootjestrekking. Er zijn leuke prijsjes te winnen, zoals een poster bij Imagine of kaartje voor Kasteel Amerongen. Tot slot hebben we een online escape room ontwikkeld die iedereen thuis onafhankelijk kan spelen.

Markt

Normaal gesproken zouden we vele gasten mogen verwelkomen in ons restaurant. Nu dit niet mogelijk is hebben we een alternatief bedacht om toch met u in contact te kunnen komen. Elke woensdagochtend staan we van 09.00-13.00 uur op het Raadhuisplein. Elke zaterdag zijn we van 09.00-17.00 uur te vinden op het Salverdaplein. Hier kunt u meer informatie krijgen over het project. Verder verkopen we een beperkt aandeel van onze boxen, gebak, quiches, soep en meer. Daarnaast kunt u hier uw Billie Cup inleveren.

Evenementen

Naast een mooie opening hebben we af en toe een spontane avond met patat & ijs to go. Houd hiervoor social media in de gaten. Daarnaast hebben we 14 april een online pubquiz en 21 april een online bingo-avond. Om mooi af te sluiten zijn we bezig met het organiseren van een sluitingsfeest. Hierover volgt later meer informatie!

Billie Cup inleveren

De Billie Cup is een duurzame manier om je kopje koffie to go te drinken. Bij ons kunt u een Billie Cup kopen. Maar wat nog leuker is, is dat u uw Billie Cup bij ons in kunt leveren in het pand of op de markt. Deze kunnen wij inleveren voor nog meer geld voor de Syrische boeren!

Via onze webshop kan alles besteld worden. Er zijn drie mogelijkheden wat betreft levering: ophalen in Wageningen, bezorging door ons in Wageningen en omgeving, en landelijke bezorging via PostNL. Voor de bezorging worden kosten in rekening gebracht.